Workshop winterrok

Wil jij een unieke rok en vind je het leuk om die zelf te maken? Dan is de workshop ‘maak je eigen winterrok’ wel iets voor jou! Tijdens de workshop maak je onder begeleiding van Jolien je eigen rok. De stof waarmee ja gaat werken is wat dikker, zodat je hem prima in de winter kan dragen.

 

In de twee uur durende workshop ga je aan de slag met jouw rok onder het genot van een bakje koffie of thee. De stof is van tricot met aan de bovenzijde elastiek. De rok zal worden gemaakt op je eigen maten en zal dus perfect aansluiten op jouw lichaam.

Heb je nog nooit met een naaimachine gewerkt, dan is dat geen probleem. In een groepje van maximaal vier personen ga je aan de slag en kan je Jolien hulp vragen waar nodig. Na twee uur heb jij jouw eigen unieke rok.

De workshop zal plaatsvinden op de volgende dagen:


Vrijdag 13 maart
 

De workshops starten om 09.30 uur.

De kosten voor het maken van jouw eigen rok zijn €40,-. Graag betalen bij aanvang van de workshop. Alle benodigdheden en stof zijn bij de prijs inbegrepen.

Stofkeuze (bij het aanmelden doorgeven van welke stof je gebruik wil maken):

 

 

Voor alle mogelijkheden of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Jolien via telefoonnummer 06-21657263 of e-mailadres mvsjolien@zeelandnet.nl